Začať s angličtinou môžete kedykoľvek. Otestujte sa a zistite na čom môžete stavať. U nás nájdete kurz, ktorý vám sadne. :)

Na štúdium nie je nikdy neskoro

Na štúdium nie je nikdy neskoro

[:sk]Na štúdium nie je nikdy neskoro

Nie náhodou sa zvykne hovoriť, že človek sa učí po celý život. V našom jazykovom centre sme túto myšlienku vzali doslovne a už niekoľko rokov poskytujeme jazykové kurzy i pre našich starších, no o to húževnatejších seniorských študentov. Vzdelávaniu seniorov sa venujeme už 7 rokov a hoci si nevyžaduje žiadnu špeciálnu metodiku, naše kvalitne ozvučené a presvetlené triedy v Starom Meste sú príjemným a motivačným prostredím na štúdium. Akékoľvek obavy z učenia vzhľadom na vek sú zväčša neopodstatnené, naši skúsení lektori plne rešpektujú požiadavky našich študentov – seniorov rovnako ako tempo a dynamiku štúdia.

Otvorte si s angličtinou nové obzory!

Seniorské kurzy predstavujú pre starších ľudí mnoho výhod. Štúdiom cudzieho jazyka si trénujeme najmä pamäť, vďaka čomu si aj v zrelšom veku dokážeme čo najdlhšie udržať sviežu myseľ. Cibrenie si mysle v príjemnom prostredí spoločne so svojimi rovesníkmi výborne obohatí Váš spoločenský život a zabezpečí Vám aktívny a produktívny život. Dôchodcovský vek nemusí automaticky znamenať iba pomalé dni plné oddychu, ale i príležitosť začať sa venovať veciam, na ktoré ste doteraz nemali čas.

Ako prebieha výučba seniorov?

To, že má význam študovať cudzí jazyk i v dôchodcovskom veku, každým rokom potvrdzujú aj naši študenti. Pamäť im už síce nepracuje ako za mlada, kompenzujú to však vytrvalosťou a pracovitosťou. Na hodiny sa poctivo pripravujú, domáce úlohy nikdy nevynechajú a právom tak patria k našim najpoctivejším a najzodpovednejším študentom.

Vyučovacie hodiny majú svoju presnú postupnosť. Zahrievacie kolo na vylepšenie nálady je naplnené najnovšími klebetami a novinkami zo života. Kontrola domácich úloh je samozrejmosťou. Netreba opomenúť ani rôzne hry so slovíčkami, ktoré skvele pripravia na intenzívnu 90 minútovú lekciu, v ktorej sa po celý čas komunikuje v angličtine. Existujú mnohé metódy, ako si jazyk čo najľahšie osvojiť, naši lektori okrem rôznych hier pracujú s rôznymi textami či nahrávkami. Veľmi praktické je tiež trénovanie dialógov v konkrétnych situáciách, s ktorými sa môžu stretnúť v reálnom živote.

A čo je pre našich študentov najväčšou motiváciou?

Mnohí naši seniori sa rozhodli pre štúdium angličtiny z jednoduchého dôvodu, majú túžbu cestovať, nestratiť sa vo svete a žiť s dobou. Jeden z najčastejších dôvodov sú deti a vnúčence žijúce v zahraničí. Niektorí z nich u nás študujú už roky a tešia sa na svoju komunitu „spolužiakov“, v ktorej sa cítia príjemne a občas si spoločne po hodine zájdu aj na kávičku či zákusok.

Aby ste si mohli na vlastnej koži vyskúšať, ako u nás hodiny vyzerajú, pripravili sme pre Vás v rámci „Týždňa celoživotného učenia“ seniorský kurz angličtiny zadarmo, ktorý bude prebiehať od pondelka 2.10. do piatka 6.10. u nás v jazykovom centre na Baštovej 7. Začiatočníci sa naučia užitočné frázy a tí, ktorí už čo to vedia, si svoju angličtinu môžu precvičiť dokonca i so zahraničným lektorom. Hodiny budú prebiehať buď od 9:30-11:00 alebo od 11:30 do 13:00.

Neváhajte a prihláste sa na bezplatné kurzy, či už prostredníctvom mailu – kurzy@thebridge.sk,  alebo na telefónnom čísle 0948 104 916.

Tešíme sa na Vás![:]

×